BADALONA HOME DESIGN’14

Com tots sabem, els contes sempre tenen un final. Ja siguin d’elegants prínceps i precioses princeses o fins hi tot de monstres malignes. Aventures. Somnis. Histories. Nosaltres acabem un petit conte que ha tingut lloc a una casa encantada; a la Casa Clara del Parc de Ca l’Arnús de Badalona.

Badalona Home Design ha estat un obrir i tancar d’ulls; però de ben segur que serà recordat durant molt de temps. Personalment ens ha encantat poder vestir aquest conte. Els visitants eren  lectors que s’introduïen poc a poc en un somni. Tots hem desitjat viure una historia com aquesta. Mil gràcies per deixar-vos hipnotitzar i fer volar la vostra ment agafats de la nostra mà. Des d’aquí, des d’allà o des d’on estiguem; ha estat un plaer encendre aquesta petita guspira estimadora de disseny. Nosaltres creiem en la màgia, per això esperem poder continuar escrivint molts més contes.

Una molt forta abraçada!! Fins aviat!!

2017-03-10T19:19:54+00:00