Com tots sabem, els contes sempre tenen un final. Ja siguin d’elegants prínceps i precioses princeses o fins hi tot de monstres malignes. Aventures. Somnis. Histories. Nosaltres acabem un petit conte que ha tingut lloc a una casa encantada; a la Casa Clara del Parc de Ca l’Arnús de Badalona.

Badalona Home Design ha estat un obrir i tancar d’ulls; però de ben segur que serà recordat durant molt de temps. Personalment ens ha encantat poder vestir aquest conte. Els visitants eren  lectors que s’introduïen poc a poc en un somni. Tots hem desitjat viure una historia com aquesta. Mil gràcies per deixar-vos hipnotitzar i fer volar la vostra ment agafats de la nostra mà. Des d’aquí, des d’allà o des d’on estiguem; ha estat un plaer encendre aquesta petita guspira estimadora de disseny. Nosaltres creiem en la màgia, per això esperem poder continuar escrivint molts més contes.

Una molt forta abraçada!! Fins aviat!!