La Rambla – Serveis Funeraris – Avui us volem ensenyar l’últim projecte d’instal·lació que hem portat a terme. Es tracta de les noves instal·lacions de La Previsió, entitat terrassenca amb prop de 20 mil mutualistes. L’espai està destinat als mutualistes, però obert a tota la ciutat de Terrassa i als ciutadans del Vallès. Aquestes noves instal·lacions responen a una demanda dels mutualistes, que reclamaven un lloc cèntric i ben comunicat. Actualment a la Rambleta del Pare Alegre núm. 2 de Terrassa, el centre disposa de comunicació pròxima amb línies d’autobús, FGC propers, autopista, a 10 min del centre de Terrassa i amb un aparcament per a 60 vehicles.

Aquest nou centre ocupa una superfície de 1.500 metres quadrats, disposa de tres sales de vetlla i una de cerimònies. A part de tota la part de logística i administrativa també hi trobarem un espai bar i altres zones amb serveis personalitzats. En sí, podríem descriure l’espai com unes instal·lacions modernes, però amb la calidesa que es necessita en aquestes circumstancies. Per això nosaltres hem intentat trobar materials i elements que s’adaptessin a l’arquitectura del recinte, però que al mateix temps que ajudessin als visitants a estar còmodes i a fer-los sentir com a casa. Espais clars, amplis i lluminosos ajuden a descriure la tranquil·litat que es troba en el centre, on també es respira serenitat i pau.

Per últim explicar que el disseny de les sales de vetlla s’ha intentat alternar diferents models de sofàs en forma, textura i ús. Els annexes s’han pensat en fusta en combinació amb els acabats dels paraments i dels mobles fixes que trobem a les sales. L’espai bar respon a un ús diferent i per aquest motiu hem cregut més interesant realçar el dinamisme amb elements blancs i més efímers. La sala de cerimònies o oratori s’ha efectuat mitjançant bancs amb línies modernes però amb materialitat de fusta. L’entrada i espai recepció té una línia continuista en referencia a les sales de vetlla i ajuda a entendre un mateix espai. Per concloure direm que tots els elements que tenen a veure amb la administració del centre responen a un disseny acord amb la marca corporativa.

Esperem que us agradi el projecte. Per nosaltres a estat tota una experiència. Tot i que aquesta vegada de veritat us diem que esperem no veure’ns allà. Salut i una abraçada a tots!! Fins aviat!!