Nosaltres hem al·lucinat. Quina satisfacció més gran!! Avui acaba la segona edició de la Badalona Home Design i no ha deixat indiferent ni a visitants, ni a expositors. Aquest any la qualitat de l’esdeveniment ha estat un èxit. Com a conjunt i com a repte personal.

La importància de saber fer una òptima lectura del context, de l’edifici que englobava l’exposició era el punt clau per nosaltres. L’Antic edifici de Correus de Badalona ha jugat un paper molt important; ens ha permès imaginar l’essència d’espais industrials, d’emmarcar la historia en relació a dissenys contemporanis i poder realitzar espais únics.

Aquest any hem col·laborat amb dos participants més, portant a terme una interconnexió professional per poder arribar a representar la totalitat d’un espai. D’un loft. D’aquesta forma el visitant ha pogut veure un espai complet. Des de menjador, sala d’estar, cuina, habitació i tota la decoració que hi té lloc.  Encantats amb el resultat i la complexitat que representa poder arribar a interpretar un sol espai projectat per diferents mans. La importància del fil conductor, materials, estils, complements, textures i la nostra forma de ser ens ha permès arribar al resultat final.

Nosaltres sempre defensarem la veracitat del lloc i crearem diferents espais. Jugant amb les altures, introduint espais naturals i la utilització d’objectes únics. Adaptar-se al lloc i potenciar-lo. Això entenem per interiorisme i és el que hem intentat fer.

Per últim agrair a tots els que heu vingut a veure’ns, a donar-nos suport en els pitjors moments i sobretot a la confiança que en teniu. A nosaltres ens encanta poder estar presents a la Badalona Home Design, perquè cada any ens presenta un trencaclosques nou a l’hora de projectar i això ens encanta. Perquè sorprendre-us i fer-vos partícips dels disseny és  la millor finalitat.